TISZA-X-FORK

Szeretünk izgalmas emberekkel együtt dolgozni, akik ki tudnak emelkedni munkájukkal és személyiségükkel is az átlagból és valamiképpen feltudják kavarni az állóvizet. Ha kimondjuk, hogy graffiti, sokak fejében felvillanó kép egy metrókocsi oldalára firkált TAG amit több-kevesebb sikerrel próbáltak már lesikálni az idők során. Nem egy szép látvány és felejtsük is el ezt a képet, majd  gondoljunk valami sokkal összetettebb, kifinomultabb dologra aminek a megvalósítása nem tréfa. Eme művészi irányzatot indokoltan hívhatjuk street artnak, mely stílus egyik magyarországi képviselője és talán az egyik legkiemelkedőbb alakja FORK Imi.

Imi munkáiról messziről lerí a profizmus, hisz nagyon szépen dolgozik és munkái részletgazdagsága megkülönbözteti a többi művésztől. A Tisza Cipő 2016 őszi/téli textilkollekciójának grafikáit ő vetette papírra, mi pedig a pólókra.

Az elkészült terveket bekeretezett formában is bemutattuk egy kisebb kiállítás keretein belül a WestEndben lévő üzletünkben. Az arra járó érdeklődők még találkozhattak egy olyan különleges cipővel, melyet filctollal öltöztettünk új ruhába.

Emellett még, több közös projekt megvalósításra került mint például a Filatorigátnál készült monumentális graffiti egy compakt cipőről. Az erről készült rövid videót lentebb megtekinthettek.

Tisza Cipő®