Részvételi szabályzat

A Tisza Cipő pályázatot hirdet, melynek témája TERVEZZ TISZÁT A FOLYÓK VÁROSÁNAK!
← Vissza a pályázat kiírásra
Pályázat kiírója:
Clash Kft. (8600 Siófok, Szépvölgyi u. 9/B)A pályázatban résztvevő személyek:
A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, kivéve a Clash Kft. dolgozói és családtagjaik, illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek.

Pályázat leírása és menete:
A pályázók legfeljebb 1 darab saját maguk által készített grafikai tervvel nevezhetnek, melynek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető tervek …

A nevezéshez szükséges megadni a pályázó teljes nevét, lakhelyét (település), telefonszámát és e-mail címét.

A pályázat keretében rögzített adatok valóságtartalmát az Pályázat kiíró ellenőrizheti.

Amennyiben bizonyíthatóan kiderül, hogy az adott pályamű nem saját alkotás vagy más jellegű szabálytalanság megalapozott gyanúja merül fel, a pályázó a versenyből kizárásra kerül.

A pályázaton való résztvétel ingyenes.

A pályaműveket 2017.november 17-től 2017. December 15-ig várjuk a palyazat@tiszacipo.hu e-mail címre.

A pályázat kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért, hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. Így kérjük, hogy a szükséges információkat (név, cím, telefonszám és e-mailcím) egyértelműen adják meg a pályázók.

A határidő után beérkezett illetve a hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor.

A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

Pályázatok elbírálása:
A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el. Összesen három pályamű kerül kiválasztásra.

A zsűri által kiválasztott három tervnél a rangsort közönségszavazattal döntik el.

Nyeremény:
A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2017 december 31-ig. A nyereményről és annak átvátelének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

I. helyezett nyereménye: 200.000 Ft-os Tisza utalvány,
II. és III. helyzett nyereménye: 50.000 Ft-os Tisza utalvány
melyet a Tisza márkaboltokban vagy a tiszacipo.hu webáruházban válthatnak be.

Amennyiben a pályázatnyertes nem használja fel az elnyert utalványt legkésőbb 2018. december 31-ig, úgy a nyeremény érvényét veszíti.

Szerzői jog és adatvédelem:

A Kiíró a pályázati anyagok terveit és a szerzők nevét térítés nélkül felhasználhatja. A pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a Kiíró a pályázatra beküldött terveit külön díjazás nélkül saját felületein, termékein felhasználhatja, a verseny lezárása után is.
A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen résztvételi feltételeket és a beküldött pályázati anyag a résztvevő saját szellemi terméke, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljeskörű joggal rendelkezik felettük, valamint a tervek felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a terveken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti.
A Pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a tervek bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét, helyezését és nyerményét a Kiíró nyilvánosságra hozza.

A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, illetve a lebonyolítás menetét, határidejét.

Pályázat kiíró:
Clash Kft.
8600 Siófok, Szépvölgyi u.9/B.
https://www.tiszacipo.hu/tervezztiszat/

Tisza Cipő®